Jeseter vs. kočka

Jarda Slatinany - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (275) - 209.88 (?)
19.4.2011 15:36

U dna Vám nebude plavat asi žádná jezírková ryba. Snad jen sumeček americký, nebo normální, český sumec. Ty jsem nikdy u okraje neviděl. Je to ale ryba, která je celý den schovaná (vyjíždí až za tmy) a co do velikosti je pro Vás také nepoužitelná. A je to dravec. Jestli chcete nějaké hezké, barevné rybky, tak jak jsem už psal-karas šubunkin, nebo kometa, dále perlín zlatý,  nebo slunečnice pestrá. Kočkám musíte trochu znepříjemnit přístup k vodě, nebo na ně nastražit něco, jako mám já. Pirosenzor a voda. Jestli se ale ani zas tak moc nechcete kochat krásou rybiček, stačí pár hrouzků, slunek, nebo ouklejí. Je to všude rozplevelené, dá se to sehnat úplně zadarmo a i pro kočky to je nezajímavé.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 248.32 (?), 19.4.2011 14:11

a jakou jinou ryby byste mi doporučili ale aby plavala u dna

Jarda Slatinany - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (275) - 209.88 (?), 19.4.2011 15:36

U dna Vám nebude plavat asi žádná jezírková ryba. Snad jen sumeček americký, nebo normální, český sumec. Ty jsem nikdy u okraje neviděl. Je to ale ryba, která je celý den schovaná (vyjíždí až za tmy) a co do velikosti je pro Vás také nepoužitelná. A je to dravec. Jestli chcete nějaké hezké, barevné rybky, tak jak jsem už psal-karas šubunkin, nebo kometa, dále perlín zlatý,  nebo slunečnice pestrá. Kočkám musíte trochu znepříjemnit přístup k vodě, nebo na ně nastražit něco, jako mám já. Pirosenzor a voda. Jestli se ale ani zas tak moc nechcete kochat krásou rybiček, stačí pár hrouzků, slunek, nebo ouklejí. Je to všude rozplevelené, dá se to sehnat úplně zadarmo a i pro kočky to je nezajímavé.

host - 57.149 (?), 19.4.2011 15:17
Kocky jsou naprosto neuveritelne selmy - rodice maji drobounkeho kocoura, ktery je schopen v noci ulovit ondatru vetsi nez je on a nekdy se vraci cely mokry a od bahna, radsi nevedet co kde dela...
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti1.9.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti28.8.2025
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz