Čím krmíte?

Ligor - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (66) - 25.177 (?)
16.7.2013 15:32

Já osobně jsem začal tento rok krmit krmivem Hikari, které míchám z několika druhů a ryby rostou téměř před očima. Ale rozhodně samotné krmení nestačí je potřeba dodávat také vitamíny. U Koi kaprů je potřeba doplňovat látky pro podporu imunity protože jinak se jim vytrácí.

Krmivo s obsahem spiruliny se nechá lehce sehnat.

Ale rozhodně nejlepší je když si člověk smíchá několik krmiv dle odzkoušeného poměru, ale málo který chovatel toto složení prozradí.wink

Případně ještě nejlíp vyrobí ale to už je trochu alchimie.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

exn - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (165) - 247.250 (?), 19.6.2013 9:07, zobrazeno: 2084x

Zdravím příznivce koi. Rád bych se porozhlédnul kolem a poptal se, čím zrovna krmíte? Po přečtení vlákna o "algae away" jsem se podíval také na složení krmení, které sypeme svým mazlíčkům. V minulosti jsem kupoval v Alcedoru, ale jako spousta dalších prodejců neuvádí složení krmiva (třeba zda jsou obsažené nějaké vitaminy, minerály). Tím samozřejmě nechci říci, že dělají špatné krmivo, každopádně bych rád získal aspoň základní informace. Pokud se podívám na složení některých "prémiových" japonských krmiv, tak k překvapení mnohdy krmení obsahuje docela významné množství prvků jako je měď, zinek, atd., tedy tolik kritizovaných a "obávaných" prvků. Bylo mě také doporučeno používat krmení s obsahem spiruliny, ale moc krmiv obsahující tuto řasu na trhu nevidím. Tak se pochlubte, čím krmíte? 

Ligor - Bronzový Zahrádkář .Bronzový Zahrádkář. (66) - 25.177 (?), 16.7.2013 15:32

Já osobně jsem začal tento rok krmit krmivem Hikari, které míchám z několika druhů a ryby rostou téměř před očima. Ale rozhodně samotné krmení nestačí je potřeba dodávat také vitamíny. U Koi kaprů je potřeba doplňovat látky pro podporu imunity protože jinak se jim vytrácí.

Krmivo s obsahem spiruliny se nechá lehce sehnat.

Ale rozhodně nejlepší je když si člověk smíchá několik krmiv dle odzkoušeného poměru, ale málo který chovatel toto složení prozradí.wink

Případně ještě nejlíp vyrobí ale to už je trochu alchimie.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz