Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
K argumentu "Kdybyste věnoval čas zabitý psaním svého příspěvku zde hledáním odpovědi, tak uz ji dávno máte" musím podotknout, že máte i nemáte pravdu. Ano je to moje neschopnost najít informaci. Zkoušel jsem na google a našel, že dosud nebylo stanoveno. Ve veřejnoprávní televizi již platím taktéž tuto informaci neuváděli.

Kde jste ji našel ať vím jak je důvěryhodná?

Mne připadají tyto podmínky nelogické, jako by je formuloval státní úředník z Prahy. V obci je sucho. Potoky po povodních vybetonované  z dotací, na orné půdě postavené výrobní haly z peněz státu, na polích slunečnice a řepka olejka s dotacemi, po komunistech meliorace. Tím, že vyprahlá obec má vodovod přivedený z přehrady z jiné oblasti tak nesplňuje podmínky i když je vyprahlá.  Dešťovou vodu je potřeba chytat všude ať se sníží spotřeba  pitné vody a ne pouze v místě kde je problém s  vodovodem.

Na druhé straně ty stanovené podmínky jsou tak hloupé až se zdá být velice pravděpodobné, že by mohlo jít o výplod státních úředníků.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika