Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já bych asi hned nezmatkoval, a nezačínal převijením motoru :) Píšete, že z vysavače jde kouř, ale nesmrdí. Takže tipuju, že to co považujete za kouř je "na jemno rozsekaná voda - mlha" kterou vyhazuje Pondovac bokem ven skrze větrací průduchy.
Odhaduju, že problém bude v některé ze sacích klapek - viz obrázky níže. Zkontrolujte nejdřív tu horní, modrou. Pak tu spodní, musí být volné.
V případě, že pořád bude stroj foukat vodu ven, stáhněte pěnové návleky ze sacích klecí (musíte sundat hlavu z těla vysavače) a zkontrolujte "písty".

Samozřejmě nemůžu vyloučit, že máte závadu na motoru, ale u takhle nového stroje by to bylo dost neobvyklé. Když si vezmu, co vydrží stroje u nás v půjčovně, myslím že je docela kumšt ho zničit provozem.
Že Vám prodejce neuznal reklamaci, a zároveň ani neuvedl vysavač do provozuschopného stavu je smutné, ale svědčí to spíše než o kvalitě stroje o kvalitě prodejce. Já po pravdě taky nejsem dvakrát nadšený, když přijde člověk na opravu s něčím, co nekoupil u nás, ale většinou se nějak domluvíme
 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika