Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

GArdenu jsem na vlastní oči neviděl, takže těžko soudit. Co se modelu od OASE týče,  jeho největší slabinou jsou trubky, které na sebe nasunujete a tím můžete vysávat z větší hloubky. Výrobce to zdůvodňuje snadnou manipulací při vysávání z menších hloubek či malých jezírek, podle mě je to proto,  že se snaží nacpat vysavač do malé a pro přepravu vhodné krabice.   Máme u nás 5 strojů v půjčovně, a nedělám si iluze, jak s nimi asi lidi doma zachází, když nejsou jejich.  Po sezoně je vždycky odprodáváme za sníženou cenu, mám zpětnou reakci pouze od jednoho z těch, co si použitý stroj koupili, a ten je spokojený,  dokoupil jen sadu těsnících gumových kroužků.

K tomu druhému příspěvku ohledně kalového čerpadla - ano, jde to, ale pokud máte v jezírku kačírkové dno, asi zničíte rotor nebo některou z jeho lopatek na čerpadle díky valounkům - to se u vysavače nestane. Pokud tedy máte jezírkou pouze foliové, klidně do nějakého udělátka na čerpadlo jděte, pokud třeba chcete odkalovat kačírkové dno, příbřežní zóny atd, je to spíš na vysavač

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika