Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No před 12 lety jsem to provizorně dal na patky níže na obrázku tak, že hrot (délky b-c = 1,0-0,2 m) je v zemi a kapsa (délky C) nad zemí. Konce zasouvané do patky byly 12 hodin namočené v kýblíku s Bochemitem pak 3 dny sušené a nakonec natřené 2× luxolem (odstín Pinie). Po zasunutí pak byl přetřen tím luxolem i pozink a odstín se sjednotil. Zatím drží, nic nehnije. Takže varianta, že to před dalším natíráním rozeberu a posadím na betonový základ padla.

Nastudujte si detail upevnění klouzačky. když je to příliš tuhé či měkké, tak se to láme. Dobré je to chytit k trámku 10×10, který je v žlábku 11×11 nasladko, nebo bez žlábku k domečku na panty. Dole přišroubujete výztuhu zaklapávací do nějakého zámku. Pokud potřebujete sekat trávu, není problém pak na chvilku klouzačku odklopit nebo vysadit. Klouzačku dávejte směrem z jihu na sever - není tolik namáhaná UV zářením a není v létě příčinou popálení dětí. V dojezdu jsem vyměnil zeminu do hloubky 0,3 m a čtverci 0,7×0,7 m kvalitním trávníkovým substrátem (rašelina+kompost+písek+antuka v poměru 1:1:1:1) a nasel zátěžový trávník. Na rozdíl od místa pod houpačkou trávník v dojezdu klouzačky stále drží. Pod houpačkou jsem musel dát plastovou zatravňovací tvárnici, tam by měkký dojezd nebyl k ničemu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika