Solární ohřev vody

host - 121.120 (?)
16.10.2009 14:24

Myslíte tím něco v cenové relaci MINORA co je na obrázku? A nepsal jsem nic o kole (ty to vydržej i v těch lacinejch) ale o rotoru. Už jsem jich pár viděl z různých jezírek, vodotrysků apod. :-(((

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 121.120 (?), 16.10.2009 14:24

Myslíte tím něco v cenové relaci MINORA co je na obrázku? A nepsal jsem nic o kole (ty to vydržej i v těch lacinejch) ale o rotoru. Už jsem jich pár viděl z různých jezírek, vodotrysků apod. :-(((

host - 160.123 (?), 26.6.2012 12:06

Dobrý den,

máme nadzemní bazén o průměru asi 4,7 m, obsah kolem 17m3. Používáme jej asi 5 let. K němu máme kupovanou pískovou filtraci a černou gumovou ohřívací plachtu, kterou máme upevněnou na kovovo-dřevěné konstrukci. Plachta dobře sloužila, dokázala slušně přihřát vodu. Po letech již však dosloužila, začala téct, udělaly se na ní nehezké " bubliny" a už to volá po výměně. Nevíme, jestli si máme koupit stejnou, nebo raději zvolit jiný solární panel (rozhodně jej nehodláme vyrábět, nic na to nemáme, maximálně jsme schopni si zajistit výrobu nové nosné konstrukce na nový panel- stará konstrukce byla provizorní a také potřebuje výměnu). Dívali jsme se na panel " pyramida", ale dle ohlasů to asi žádná sláva nebude a ohřev je údajně minimální. Mohli byste nám poradit, co si máme koupit, jistě spousta z Vás má kupovaný moderní panel a máte s ním zkušenosti- nechtěli bychom koupit něco, co bude sloužit jen 2 sezóny- existuje něco solidního a výkonného? Cenově tak asi +- 6000 Kč. Děkuji

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Rozetové kování montáž9.5.2025
Koš na čidlo9.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz