Prosím o radu, mám v bazénu hnědé řasy..používám filtraci i bazénovou bezchlorovou chemii, ale žádný úspěch. Nezkoušel někdo modrou skalici nebo jiný prostředek? Jsem v koncích..
Zkuste SAGEN . Zakoupíte jej v každé drogerii. Na 3m3 jedno balení rozmíchat v konvi a vlít do filtrace ,nechat asi 12 hodin působit . Potom zbýlé řasy které spadnou na dno vysát. Mrtvé řasy ,které zustanou ve vodě je nutno vyvločkovat a poté opět vysát .
po dvou letech zkoumání a trápení je jediná ověřená pomoc v tabletách STAR FLOC. Dáváme vždy jednu tabletu, když už se to začíná kalit a pak ráno třeba vyluxujem dno
chtěl bych se zeptat mam zelené dno skusil jsem přípravek proti řasám a potom jsem to vysál ale druhý den bylo dn ozase zelené tuto procedůru se aplikoval několikrát a stále nic mohl by mi někdo poradit?
Pokud máte správné hodnoty Ph, zkuste modrou skalici. Ta zlikviduje řasu spolehlivě. Prodává se v půlkilovém balení - návod je na obalu. Zdravím - Daniela.
Skalice modrá taky ji používám, ale opatrně s dávkováním, udržuji 50 m3 bazén a dávám tak 2 kávové žličky, aby tam někdo nenasypal 0,5 kg!!! A voda super.