oprava betonového bazenku

host - 91.94 (?)
21.2.2007 0:02
Dají se dnes koupit speciální směsi na tyto opravy, které mají izolační vlastnosti.Natažení zvládne i kutil, chce to jen dodržet určitý postup, který mají směsi v návodech.Pokud to nepomůže a trhlina je většího rozsahu lze stále bazén vyrovnat, izolovat a natáhnout dovnitř bazénovou folii, nebo dlažbu.
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 67.118 (?), 23.6.2006 11:46, zobrazeno: 11308x
Mame na zahradě venkovni starsi betonovy bazen 2,5 x1,5 x1,2.
Jednou stěnou prosakuje voda. Poradte opravu, kterou zvladne kutil. 

Díky 
jacr@centrum.cz

host - 91.94 (?), 21.2.2007 0:02
Dají se dnes koupit speciální směsi na tyto opravy, které mají izolační vlastnosti.Natažení zvládne i kutil, chce to jen dodržet určitý postup, který mají směsi v návodech.Pokud to nepomůže a trhlina je většího rozsahu lze stále bazén vyrovnat, izolovat a natáhnout dovnitř bazénovou folii, nebo dlažbu.

host - 29.162 (?), 21.2.2007 5:43
Já jsem stál před analogickým úkolem, obkladačky byly už nakoupeny dřív, proto  jsem zvolil variantu obklad. Byla to chyba. Je něco úplně jiného obkládat perfektně rovný povrch ( sádrokarton) to zvládneme i my, samouci, ale křivé zdi bazénku (neškoleným okem jsem křivosti neviděl) byly nad moje síly, šáry nevycházely.   Tak jsem si pozval profesionála, který to chtěl udělat na klíč. Šáry mu taky nevycházely, ale byl schopen , (na rozdíl ode mne) přesvědčit mou přítelkyni, že " to jinak nejde".  Po zimě jsem zjistil, že do odtokového systému použil ( aby ušetřil? omylem? z neznalosti? ) vpustě, které byly určeny pro vnitřní prostory- proto je venku mráz roztrhal.  Inu profesionál.  Tak jsem to stejně musel rozkopat znovu.      
zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Rozetové kování montáž10.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz