Jak upravit podlahu pod venkovni bazen?

host - 49.242 (?)
14.7.2010 1:44
Presne taky isty mam na travniku, takze podklad som nemusel upravovat. To co pisete je celkom rozumne, urcite treba nieco makke na spodok, jednak aby sa neprederavilo dno a druhak aby to tlmilo narazy pri moznych padoch.
Este mi napadli karimatky ako zaujimavy material. Polystyren sa moze casom rizdrobit pod tlakom ked po nom budete chodit. Mozno pouzit tvrdeny.
Juraj
Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

zbyndatvrd - (2) - 29.179 (?), 13.7.2010 12:30, zobrazeno: 10799x

Zdravim,

chtel bych polozit na dvur bazen kruhoveho prumeru (3 metry), ktery je vyroben z gumy (?) Je to "bezny" bazen za par kacek, ktery se polozi, nafoukne se horni okraj vzduchem a napusti voda (76cm na vysku). Obcas byva pribalena i kartusova filtrace. Ovsem dotaz je takovy, jak upravit podlahu, na kterou jej polozim. Misto, kde by mel bazen byt je z betonu. Ovsem ten je nekvalitni a drobi se, trci z nej ostry sterk. Premyslel jsem, ze bych jej napenetroval a cementem zalil nerovnosti. Pote treba jeste polozil pod bazen polystyren (2cm sirka?).

Co vy na to?

ilustracni foto bazenu
ilustracni foto bazenu

host - 49.242 (?), 14.7.2010 1:44
Presne taky isty mam na travniku, takze podklad som nemusel upravovat. To co pisete je celkom rozumne, urcite treba nieco makke na spodok, jednak aby sa neprederavilo dno a druhak aby to tlmilo narazy pri moznych padoch.
Este mi napadli karimatky ako zaujimavy material. Polystyren sa moze casom rizdrobit pod tlakom ked po nom budete chodit. Mozno pouzit tvrdeny.
Juraj

tatnda - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1196) - 164.4 (?), 14.7.2010 8:50

máme přesně takový bazén, urovnali jsme trávník a na něho dali nepotřebné lino, tak to lino máme už 4 roky a na jaře dáme bazén a na podzim sklidíme.Máme ho pod šňůrama od sušáku, tak se může natáhnout i celta proti listí nebo jako stínidlo.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti1.9.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti28.8.2025
Venkovní kuchyně na terasu/chalupu – vizualizace ZDARMA do 1–2 týdnů18.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu15.8.2025
Nestabilní pH v bazénu11.8.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz