Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den Radku, netuším, zda je bazén foliový, plastový, betonový...

Do řěšení, které zvažujete bych se osobně pouštěl pouze u betonvého bazénu, nebo u bazénu, kterého stavební výkop je právě ze železobetonu.

Obecně se ale v podobných lokalizacích klasickému betonu s dlažbou mám snahu vyhnout. Pokud si totiž člověk přeje, aby byl systém odolný vůči klimatickám vlivům i ve střednědobém horizontu, jsou poruchy takové struktury během několika let takřka pravidlem. Volil bych tedy buď zámkovku, či na sucho kladenou velkoplošnou dlažbu. nebo nejlépe tropické dřevo - palubky.

Tím nechci říci, že Vámi navrhované řešení není realizovatelné.K Vašemu dotazu, zda svazovat konstrukci   podkladu dlažby či nikoli s konstrukcí bazénu je již dotaz na projektanta. Nejde o to zda svázat či nikoli (obojí je možné), ale o to přesně jak s ohledem na konkrétní řešení konstrukce. Pokud chcete mít jistotu správného řešení, obraťte se na zkušeného projektanta. Jen tak se vyhnete ztrátě iluzí a rozčarování po jedné dvou zimách, kdy i nepatrný posun konstrukce způsobí nepříjemné poruchy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika