Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Veroniko, Vy jste zmínila, že jednu dobu byla zahrada zatopená... Nevím jak dlouho to trvalo, ale je možné, že ronďáku uhnily kořeny  a stím už bohužel nenaděláte nic. Pokud na něm zůstalo živé ještě něco, zkusila bych poslední pokus - ten postřik Dithane. Mě se po napadení houbovkou, po kterém vypadal podobně a zůstala mu živá jen jedna ubohá větvička - nakonec zdrchal. Ronďáky by opravdu měly být přstíněné - narozdíl od azalek, minimálně část dne, ideální je rozptýlený stín pod stromy. Já jsem tam zpočátku měla pidi stromy, tak byly ronďáky fakt děsné teď, když stromy poporostly, už je to mnohem lepší. Něčím bych je přistínila, alespoň přes tady ty největší letní úpaly. Prodává se taková zelená stínící síť - mamča ji má na skleníku, k naprosté spokojenosti. Nebo před ně postavit nějakou mřížku a nechat popnout popínavkama - takhle jsem to měla provizorně i já od jihu na plotě.

Alenko, postřikem proti mšicím, se opravdu kytky občas popálí, já je nestříkám, ale vím to taky od mamky. Mšice nejsou taková hrůza, řešila bych to raděj občasným vyšpricováním hadicí

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika