Při poskytování těchto stránek nám pomáhají soubory cookie. Používáním stránek s tím vyjadřujete souhlas.
Další informace.
 Zahradní grily Weber - plynové, elektrické a lávové grily 

Vína > Jak odpeckovat 100 kg třešní?

   << Předchozí příspěvky | 1, 2   
               

Jak odpeckovat 100 kg třešní?


Georg Black (329) - xxx.xxx.38.186 (?), 26.7.2016 8:37
Předchozí příspěvek | tento příspěvek (zjistit adresu)

Na tento názor bych dal pozor. Sám jsme teď nechal po dobu macerace 2 dny višně i s peckami, ale u některých druhů ovoce může docházet k uvolnňování jedovatých látek z pecek. 

Minimálně to pak může být na pěkný bolehlav.

Připojit reakci   
Alkohol esence - vše pro domácí výrobu lihovin, piva i vína včetně kvasnic, aromat, filtrací, soudků.
1, 2   
Kulinářské fórum - recepty na vaření, uzení, zavařování, vína, destiláty
Nakládání a vakuování masa na uzení12.7.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení11.7.2020
Nakládání a vakuování masa na uzení9.7.2020
Uzení domácích klobás30.6.2020
Strojek na uzavírání konzerv22.6.2020
Uzení domácích klobás16.6.2020
Další příspěvky > 
Úvodní stránka | Informace o serveru | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 1999 - 2020
Jak Google využívá data, když používáte weby nebo aplikace našich partnerů