Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak jsem teda něco vína přikiselil a je takové trpší a chutná jak kdyby bylo zvětralé, a má to takovou chuť jak rozředěné suché šípkové vino.Ale taky jsem zkusil dát do půl litru 15 gramů cukru a po ochutnání mne to překvapilo.Ješte mne napadlo udělat z toho svařák.A to už dopadlo dobře projevila se tam chuť daného koření a ten hložinkový nádech tam je cítit taky.No příště to zkusím v kombinaci s brusinkami nebo rakytníkem to by mohlo dodat tu svěží chuť.Prostě hložinky jsou, asi lepší na ty marmelády a jako zavařené do jídla.Ale jsem rád, že jsem si to zkusil a svařák ten už se vypije.Všem zůčastněným děkuji za rady a jde vidět, že jsou mezi námi lidé, kteří mají domácí víno rádi a berou to jako koníček a snaží se ho někam posunout.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika