Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Jablko, jehož mošt by se musel pro přípravu vína okyselovat, neznám. Leda zralé hrušky. Je pravda, že když se napijeme vinného moštu, který není třeba doslazovat nebo jablečného, který je doslazený podle návodu na víno, je obojí až nepříjemně sladké a k pití se nehodí, na žízeň už vůbec. Kyseliny v roztoku jsou, ale uvědomíme si je,  až velká část cukru se přemění v alkohol a zlůstane jen zbytkový.
   Pokud pan Jaroslav dosladil mošt podle návodu, musí stačit přenesení demižonů do teplejší místnosti a kvašení poběží. Neškodilo by přidat drobet kvasnic.
 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika