Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Já zvládám obrovské množství cuket takto: Mladé cukety nakrájím na kusy a dám do velkého hrnce na pařáček, dospod trochu vody a do měkka je udlábím v páře. Pak otevřu hrnec, nechám odvětrat a ještě dám na síto okapat. Studené a pořádně okapané rozmixuju do hladka - aspoň tři minuty i déle. Z asi 1 litru udělám libovolnou omáčku, nejlepší je koprovka se zelenými fazolkami, dají se do toho přidat i rajčata, protlak, paprika - fantazii se meze nekladou.Dá se to zahustit jíškou, smetanou s moukou nebo se to dá nechat jenom tak bez zahušťování, chceme žít zdravě, ne? :) Není potřeba ani tuk, prostě nic, jen rozmixované cukety, osolené a ochucené trochou Podravky, vařené zelené fazolky a kopr dle chuti. K tomu vařené brambory. Bezva je, když jsou i žluté Gold-cukety, omáčka má pak krásnou chutnou barvu. Když nejsou, tak stačí trocha kurkumy. No a přebytky do mražáku, tak akorát jedno balení na jeden oběd, moc místa to nezabere vzhledem k počtu takhle zpracovaných cuket.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika