Zahradnictví Jykl - p. Klušák

Mimmo - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2263) - 64.231 (?)
6.2.2009 21:36

Zahradnictví JIKL znám osobně. Občas tam zajedu a něco koupím. Zdají se mi velmi solidní. Pan Klušák je velmi dobrý praktik (ne teoretik). Neobjednávám si tam zásilky, protože to mám blízko. V tomto období se obchody moc nehýbou, proto myslím, že mají všichni zahradníci na zásilky více času a jsou pečlivější. Sám jsem nedávno dostal odjinud dvě zásilky a všechno bylo velmi pečlivě zabalené tak na týdenní transport. V létě nebo za silného mrazu bych se však zásilkového obchodu bál, pokud by nešlo jen např. o semínka.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 159.209 (?), 4.2.2009 22:48, zobrazeno: 3910x

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti se zásilkovým obchodem Zahradnictví Jykl, p.Klušák z Martínkova.Objednali jsme si tam s kamarádkou velké množství Jasmínokvětých lilků a přečtení několika příspěvků jsou vaše zkušenosti se zásilkovými zahradnictvími opravdu rozdílné.Nerada bych vyhodila dost peněz za nekvalitní sazenice nebo se naopak budu těšit na pěkné rostlinky.Uvítám i Vaše zkušenosti s Lilkem coby popínavkou na balkon.Slyšeli jsme chválu, proto chceme vyzkoušet

Mimmo - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2263) - 64.231 (?), 6.2.2009 21:36

Zahradnictví JIKL znám osobně. Občas tam zajedu a něco koupím. Zdají se mi velmi solidní. Pan Klušák je velmi dobrý praktik (ne teoretik). Neobjednávám si tam zásilky, protože to mám blízko. V tomto období se obchody moc nehýbou, proto myslím, že mají všichni zahradníci na zásilky více času a jsou pečlivější. Sám jsem nedávno dostal odjinud dvě zásilky a všechno bylo velmi pečlivě zabalené tak na týdenní transport. V létě nebo za silného mrazu bych se však zásilkového obchodu bál, pokud by nešlo jen např. o semínka.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Jak větrat místnost bez okna12:41
Jak větrat místnost bez okna8:04
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz