Mno, já nevím, nechěla třeba přihnojit? Mimo jiné velmi chutnají slimejšům, nemohly ty slizké potvory ožrat i květy? Mně loni na jaře ožraly listy, ale pak stračena znovu obrazila a kvetla dobře. Hojně jsem hnojila cereritem... Miky
Mno, já nevím, nechěla třeba přihnojit? Mimo jiné velmi chutnají slimejšům, nemohly ty slizké potvory ožrat i květy? Mně loni na jaře ožraly listy, ale pak stračena znovu obrazila a kvetla dobře. Hojně jsem hnojila cereritem... Miky
Podle obrázku kvetla opravdu nádherně. Přesně tyhle obrázky mě leto nalákaly, zasadila jsem je taky. Trochu se bojím, ještě před výsadbou se nechaly milé kytičky čímsi napadnout a teď sousedé straší s těmi slimáky. Ale k vašemu dotazu mám jeden typ od kamarádky - obdivovatelky a nadšené pěstitelky těchto modrých krasavic. Prý se to na ně moc neví, jelikož trvalky to s nároky většinou nepřehání, ale pokud méně kvetou, přihnojit se velmi vyplácí. Pokud nemáte záhonky právě "překrmené", zkusila bych to možná i s trochou superfosfátu, ten přinutí kvést ledaco.