Fotky nekolika neznamych rostlinek z lucni zahrady

kreketuse - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (464) - 156.17 (?)
28.6.2013 12:24

zajimave. jasne prirodu asi nepredbehnem a letos vytvorena semena by mela vzejit pristi rok. jde mit edy o to aby neprosvihl sber palic pro semena a zaroven ty palice nesklizel jeste nedozrale. Pripada mi to ze nektere ty palice uz maji otvory jak kdyby se rozviraly, jenze se mi nezda ze by ucel druheho roku zivota byl naplnen tak brzo a semena sla do zeme pred pulkou leta.  

Mohu poprosit o ten odkaz z ktereho cerpate?

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

kreketuse - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (464) - 156.17 (?), 28.6.2013 10:22

To znamena ze palice se uz ted otviraji a vydavaji semenka? Vyseta ted z letosnich palic(do skleniku ci pod sklenici) jeste stihnou prvni rok cyklu?

host - 220.186 (?), 28.6.2013 10:42

!To nevím, ale předpokládám, že letošní palice ještě zralé nejsou, většinou hnědnou až na podzim. Zkuste, jestli už semena sama vypadávají. Osobně bych je koncem léta sebrala a vysela zjara příští rok, jak bylo uvedeno na netu. Vzhledem k tomu, že uvádějí výsev v jarních měsících, mi teď už připadá dost pozdě - ale za zkoušku nic nedáte  :-)))        Lída

kreketuse - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (464) - 156.17 (?), 28.6.2013 12:24

zajimave. jasne prirodu asi nepredbehnem a letos vytvorena semena by mela vzejit pristi rok. jde mit edy o to aby neprosvihl sber palic pro semena a zaroven ty palice nesklizel jeste nedozrale. Pripada mi to ze nektere ty palice uz maji otvory jak kdyby se rozviraly, jenze se mi nezda ze by ucel druheho roku zivota byl naplnen tak brzo a semena sla do zeme pred pulkou leta.  

Mohu poprosit o ten odkaz z ktereho cerpate?

kreketuse - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (464) - 156.17 (?), 2.7.2013 11:58

nekolik stetek jsem rozrizl au nitr velke palice byl material jak prachnivy papundekl a v tech menisch nebylo nic. Cekal jsem neco jako seminka, asi moc brzo?

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti23.9.2025
Pila solo 63419.9.2025
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?15.9.2025
Jak se dostat s odpadní trubkou do této šachty?14.9.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz