Aplikace Chemstopu na mladý stromek

stoupa1980 - (16) - 217.79 (?)
21.4.2016 20:27

To nemá chybuyes.

To já jsem provedl aplikaci, a říkal jsem si co se chytí jako první?Tak v první řadě mě to otec zaházel trávou která odlítala od strunovky a pak se mě na to nalepila moje ženská. Takže vše provedu znovu.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

stoupa1980 - (16) - 217.79 (?), 21.4.2016 20:27

To nemá chybuyes.

To já jsem provedl aplikaci, a říkal jsem si co se chytí jako první?Tak v první řadě mě to otec zaházel trávou která odlítala od strunovky a pak se mě na to nalepila moje ženská. Takže vše provedu znovu.

Josef. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (2694) - 226.197 (?), 21.4.2016 22:40

To jako že si chcete chytit ještě další? °-)

Josef.

host - 112.195 (?), 22.4.2016 7:51

Z mojich skusenosti chemstop nevadi jabloniam  - ani tym s mladou korou na M9 podpnikoch. Na druhej strane, mam silne podozrenie, ze jednu 10 rocnu broskynu som si prave chemstopom zlikvidoval, hoci pri broskyniach clovek nikdy nevie co ich zahubilo. Na mlade broskyne som pouzil radsej najprv pasik folie na foliovniky a to stiahol strecovou potravinarskou foliou, nato isiel chemstop. Cez tu potravinarsku foliu sa ten chemstop casom miestami prezral, ale drzalo to. Na jesen po odstraneni ale ta cast kory, kde bola folia bola znacne svetlejsia a mal som dojem, ze mozno aj trochu akoby poskodena - nie chemstopom, skor tym, ze to pod tou foliou bolo zaparene a nedychalo. Tie svetle pasiky na kmeni su dodnes - po 2 rokoch stale viditelne. Chemstop uz nepouzivam, bola s tym strasna piplacka, vsetko zalepene a casom sa to aj tak zanieslo nejakou spinou a mravce preliezli. Minuly rok som pouzil radsej postrek Spintorom, ucinna latka spinosad je pouzita aj v Loxirane proti mravcom od Neudorffu. Mal som dojem, ze to bolo ucinne. Teraz som tym tiez postriekal vsetky mlade stromy, lebo mravce mi chodili obzierat ich mlade listy, uvidim cez vikend ako to dopadlo.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Koš na čidlo16:27
Husqvarna 359 vs. stihl ms 34127.4.2025
Velký stůl z překližky10.4.2025
Velký stůl z překližky7.4.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz