Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

U mě se o žádného škůdce nejedná. Prohlížel jsem pořádně, navíc, jak říkám, se jedná o VŠECHNY listy. Tady na spodní zahradě jsou všechny stromy ok, ale příšerně děravé listy jsou jen na třešni. Poznamenám jen, že na velké třešní, a listy jsou poškozené jeden vedle druhého, starší i mladší, odspodu až nahoru. Nahoře víc než dole. Tak mě to navádí na myšlenku - protože tu poslední týdny docela vydatně foukalo, nemůže se jednat o poškození větrem? Že by na to třešeň byla náchylnější? To by odpovídalo i tomu, že nahoře na kopci, kde fouká notně víc, jsou poškozeny i jiné druhy, ale nejvíc třešně.

Pak připojím ještě jednu fotku - ačkoli tu nemrzlo dlouho před kvetením ani teď v květu, na jedné jabloni jsou odporné květy (na druhé jabloni jsou v pořádku). A ty na té fotce jsou ještě slušné, vypadají jako květy. Jiné jsou horší. To může být způsobeno čím?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika