Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

zaujimave, ze presne to, co popisujete sa deje aj u mna: mam slivky na myrobalane a tie rastu pekne, cca 40-50 prirastky, jablone tiez celkom dobre, cca 20-30 cm, ale hrusky na planke a ceresne na mahalebke dost slabota. preto som zalozil toto vlakno, lebo tie ceresne (mam ich od jesene 2016) ak sa buduci rok nespamataju, tak ich vymenim za vtacnice. len sa trochu bojim, ci si nebudu clonit. ako to vidite? nikde som nenasiel, aku velku korunu mam v dospelosti vtacnica. bude im stacit, ak medzi kmenmi bude vzdialenost cca 9m? ja si ale myslim, ze som minuly rok, ked som ich sadil podcenil velkost jamy. vykopal som jamu velmu cca 60cm priemej a 40-50cm hlbku. na spodok som dal cca 0.5 kila granul z konskeho hnoja + cca 100g cereritu. podla mna to je malo. teraz cakam dalsie stromceky, jablon, slivky a mam nachystane jamy, 90cm priemer a 90cm hlbku. do kazdej dam za furik hnoja a cca 0,5-1kg cereritu alebo NPK a uvidim, ako to dopadne tento rok. taktiez som cital, myslim, ze na tomto fore, ze okolo stromceka podla velkosti koruny by namala rast trava, aby necerpala ziviny, takze skusim tak, a uvidim, ako to dopadne. kazdopadne, ak sa tie mahalebky nezlepsia o 200% pojdu von a dam tam vtacnice.

P.S. ak myslite z vychodu Stape Vajda, tak ich stromceky sa daju kupit v Nededzi pri Ziline, ale myslim, ze tam vtacnice nemali, mali iba Colty, ak si dobre pamatam, kazdopadne, cena bola vyborna a aj stromceky vyzerali velmi pekne.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika