Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ja si v auguste nasuším veľké množstvo posolených a mierne ocukrených paradajok, uskladním v mrazničke v mikroténových sáčkoch a celú zimu nakladám podľa potreby: Do veľkého hrnca dám variť čistú vodu, vložím veľké sito na cestoviny tak, aby nebolo ponorené, nasypem paradajky a prikryté naparím asi 5 min.Po zmäknutí ešte teplé nakladám do šrubovacích fliaš striedavo paradajky, cesnak na plátky, malé množstvo rozmarínu, veľa bazalky, čili papričky, občas nakvapkám balzamico a zalejem olivovým olejom, zašrubujem a dám do chladničky. Sú výborné, robím tak celé roky, ešte sa mi nepokazil ani jeden pohár, mrazené aj naložené mi vydržia až do novej úrody, keď ich nezjeme skôr.  Bylinky môžu byť aj iné, saturejka tymián, ale bazalka je základ, musí byť veľa. Bylinky môžu byť čerstvé, aj sušené. 

Sušené paradajky sú ochutené soľou a cukrom, preto ich nemáčam. len naparujem.

vyskúšajte, dobrú chuť Emília.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika