Přežije nebo uhyne?
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 37.45 (?), 31.1.2023 17:26
Tak to je síla - evidentně jste troll a náramně se bavíte, že? Takže strom plodil a vy víte, že byl napaden pilatkou, přesto jste ho znetvořil a tvrdíte, že proto, že neplodil... a neodpovíte, co jste seřezáním vlastně zamýšlel.
A nebo to vůbec není váš strom, dal jste sem nějakou fotku a náramně se bavíte tímto trollením. Víte co, běžte si dělat pitomce z diskutujících někam jinam. 
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 37.45 (?), 31.1.2023 17:29
No tak to je síla - vy jste strom znetvořil, nevíte proč jste ho tak znetvořil, tvrdíte, že neplodil, a teď tvrdíte, že plodil, ale byl napaden pilatkou.
Tedy nejspíš jste sem dal jakousi cizí fotku a teď se náramně bavíte, že? Víte co - běžte si trollit někam jinam. 
|
|
 |
|
 |
 |
|
roman22 - (2) - 63.66 (?), 31.1.2023 17:41
Ne, to je fotka z naší zahrady ale ta zahrada je v okrese Rychnov nad Kněžnou
(Fotku stromu mi posílal strýc protože tam nebydlím)
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 37.45 (?), 31.1.2023 21:57
Nekrmte trolla, vždyť toto je jasné i malému děcku, ten pán se jen náramně baví...
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 81.144 (?), 31.1.2023 22:57
V každém případě, kdyby ten strom sám vypěstoval od zaštěpování podnože až po vstup do plodnosti a ten strom za něco užitně a zdravotně stál, asi by zvažoval postup před činem... Ale to lidi kteří nikdy nic takového nedělali nemohou pochopit, že je to jako zabít vlastní dítě, když musíte kácet stromy a vysazovat jiné, protože ta produktivita z různých příčin skončí předčasně třeba i o mnoho let.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 9.142 (?), 30.1.2023 19:26
No to je opravdu dotaz typu pane mistr, už jsem to dvakrát uříz a a furt je to krátký. Jak říkávala babička, po oučinku zlá rada. Opravdu nechápu vaše myšlenkové pochody. Je to sice osobní, ale jinak se slušně odpovědět nedá.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 81.144 (?), 31.1.2023 18:18
Pane Ministře, babičky často lpěly na starých korábech, kde byl sklizní košík jednou za uherský rok... Takové stromy u kterých vidíte, že už nebudou mít produkci nemá cenu opečovávat. Je to škoda peněz (postřiky, hnojení) a práce. Pokud tedy nemáte nějakou vzácnou odrůdu a nebo chrátěný památkový strom.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 81.144 (?), 31.1.2023 18:21
Naše babičky často lpěly na starých korábech, kde sklizní byl košík jednou za uherský rok... Více se dočtete pokud redakce pustí můj první komentář.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 81.144 (?), 31.1.2023 18:12
Já bych v plné míze větve ještě trochu zakrátil, aby se oživil řez a za kůru nastrkal rouby, které ještě máte šanci nařezat v tuto dobu. To ale jen v případě, že je strom zdraví, nechřadne a není napaden třeba dřevokazným hmyzem. A nebo si místo švestky zasadte jablon. Tak pozdní řez, po sklizni podle příručky?
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|