Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Lepší pálenku než ze špendlíků jsem nikdy nepil.... Zatím je jíme a děláme z toho marmelády a dáváme je na džemy. Opět jsem lepší nikdy nejedl....Já se na zahradě postupně zbavuju švestek a přecházím na špendlíky. Švestky jsou fajn ale špendlík je špendlík.

S pálenkou máte do jisté míry pravdu. Špendlíkovice má svoje kouzlo a bývá vysoce ceněna. Taky proto, že je nejenom chutná, ale i vzácná.
   Jestli jste nejdl lepší marmeládu než ze špendlíků, tak jste jich asi mnoho nejedl. Mě tedy nepřesvědčila. Sladká hmota, druh ovoce podle chuti nepoznáte. Džemy z malin, jahod, meruněk, černého rybízu jsou lepší - hlavně chutnají po ovoci.
  Možná po čase přejdete ze špendlíků zpět na švestky. Kompot, povidla, sušené ovoce, knedlíky, koláče, tam špendlíky švestkám těžko konkurují. Nemluvě o citlivosti k PPV, kvůli které špendlíky ze zahad mizí.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika