Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ano, pálenka z Durancijí není jemnější.Dá se zjemnit použitím jen plně vyzralých plodů, správným vedením kvasů (bez plísní a křísů).Na Horňácku se pro zjemnění a vylepšení chuti přidává do kvasu cca 30% tamních odrůd (Švestičky, Pavlůvky).Durancie patří mezi "krajové" odrůdy, na Horňácku a v tepllých oblastech Valašska jsou plody mnohem kvalitnější než na Hané a v Polabí kde jsou hodnoceny jan jako průměrné.Taky platí pravidlo, tak jak kuchař neuvaří dvakrát stejný guláš, tak se nikomu nepovede vypálit dvakrát stejná slivovice.wink

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika