Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mohlo by to být i tím, že u půlených je víc hmoty a méně nálevu, takže k patřičnému prohřátí celého obsahu sklenice potřebují delší dobu, nesmí se k určenému bodu teploty prohřívat rychle. Doba postupného prohřívání by měla být cca 1 hodina, než dosáhnou teploty určené pro sterilaci + pak doba sterilace. A ani půlené by neměly být "pěchované", jen naskládané, nálev se musí dostat mezi kousky. Mně se to občas stalo u meruněk, pokud některá vystoupala nad hladinu, ale bylo to vždy jen pár horních kousků. Lída

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika