Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Některé odrůdy světlého ovoce (hrušky, broskve) hnědnou nad hladinou nálevu a je to jen vizuální chyba, konzumovat se dají. Doporučuje se proto namočit ovoce před plněním sklenic do roztoku kyseliny citrónové. Pokud se zavařené ovoce od vrchu kazí a nedá se jíst, je vždy chyba ve sterilaci - krátká doba, nízká teplota, špatná víčka atd.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika