Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

A nebyla nějaká prodleva mezi naplněním sklenic a sterilací? Ony totiž fofrem kvasí a pak to při sterilaci dělá neplechu, protože díky plynu nabydou a vytlačí nálev, nebo i obsah ven. Stačí pár hodin, třeba připravit si sklenice dopoledne a vařit později... Také se s malým množstvím nálevu hůře prohřívají, meruňky na sucho jsem sterilovala místo 20 rovnou 40 minut, právě z obavy z enzymatického hnědnutí navrchu. Ale měkké švestky bez pecek jsem dělala bez nálevu s klasickými kompoty a jsou v pořádku.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika