Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den, letos když utrhnu ryngli, i když je jestě tvrdá, tak když ji rozpůlím, tak u pecky je hnědá. Nevíte jestli je to hniloba? Dá se použít nebo je to všechno na vyhození? Přisuzuji to asi suchu, protože nikdy mi to neudělalo. Chuť navinulá není, spíše moučnatá a ne moc šťavnatá. Nemá ani zápach po hnilobě či kvašení. Celá ryngle nerozpůlená na první pohled vypadá zdravě.Děkuji

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika