Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já osobně si myslím, že onou (maximální) mírou přicukrování kvasu by měla být prokvasitelnost cukerného roztoku. Ta se u Saccharomyces cerevisiae pohybuje někde kolem16%. Sladit kvas víc má za následek pouze víc cukru ve výpalkách. Je třeba vzít v úvahu dva faktory:
1. Procenta cukru neodpovídají stupňům Brixi (procent je o 3-4% méně dle ovoce
2. V objemu kvasu je třeba brát v potaz jen tekutý podíl - odečíst objem balastu - pecek, slupek, sušiny, v nich se cukr nerozpouští.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika