Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Možná trochu odbočím, ale snad ne moc.
Osobně mi bylo višní na pálenku líto. A měl jsem jich opravdu dost. Přišlo mi lepší, smysluplnější, zdravější a chutnější z nich vyrábět likér.
Ale, co s těmi višněmi a kaly po maceraci?
Tak se to předestilovalo. A bylo to, snad to můžu nazvat průtahovou destilací, daleko chutnější a žádanější než klasický višňový destilát.
Nicméně větší zájem byl o likér, tak jsem to přidával spolu se sirupem do macerátů.
(Přece jen jsem spíš likérník než příznivec čistých destilátů... A po pravdě napsáno Jelínkova williamsovka mi moc nechutná. Ale pravdou je, že kvalita to je. Už i proto, že ji i v "surovém" stavu prodává i jiným výrobcům).

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika