Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Macerace před průtahovou destilaci je krátká, pár hodin, dnů anebo vůbec žádná. Líh se používá nejčastěji 50%.
(Nicméně třeba v Rakousku na jejích foru doporučují, asi v rámci jejích legislativy, koncentraci běžnou pro normální kvasy).
Ale mi jde o něco jiného. Líh vzniklý z přidaného cukru se chová podobně jako při těch průtahovým destilacích. Na rozdíl od nejrůznějších řezů kdy se hotový pravý destilát ředí nebo nastavuje čistým neutrálním lihem.

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika