Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Máte jedinečnou možnost mě přesvědčit, že ty 4kg vaši třešnovici prospěly. :-) Také mám svou letošní třešňovici. 6 týdnů řádně vedená v chladu pod kvasnou zátkou, bez přídavku cukru, ale i enzymů. Velice rád bych pro srovnáni ochutnal i jinou. Navrhuji obětovat vzorek 300 ml a vzájemně si je (třeba i poštou) vyměnit. 

Neříkám, že teorie macerování aromat zvýšením lihovitosti kvasu nezní logicky a pravděpodobně. Bohužel mi stejně pravděpodobně zní, že si do pálenky nalejete 2,4l 100% lihu bez jakékoli chuti.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika