Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já ty °Bx beru jako naměřenou hodnotu s kterou se dá pracovat a s destiláterského hlediska porovnávat jednotlivé odrůdy. Jen podle chuti se cukernatost poznat nedá.
(Když má něco málo kyselin, i při velmi malém obsahu cukru může chutnat i velmi sladce).
Obsah aromatických látek s cukernatostí asi, (určitě), moc nesouvisí, to je asi dané odrůdou, ale dá se to vyřešit v kvasu nějakou směsí nebo umělým docukřením.
*
Jen na málokterých z mých Lepotic, nosné odrůdy mého sadu, jsem někdy naměřil 15°Bx..:

Rafael.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika