Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý den,

měl bych otázku - minulý a předminulý rok jsme koupili stromky (do nádob, na jihozápadní terasu,  zakrslé podnože) a letošní dubnová a květnová zima způsobila že nám umrzli všechny květy - ale snad budeme mít jeden plod třešně, když nám ho nezobne nějaký pták... :-)

Ale vypadá že tři stromy byli zasaženy víc - na jaře kvetli a pak květy i rašící listy opadali - a vypadá že se strom nevzpamatoval -  ani dnes nemají vůbec ani jeden list a ani náznak poupat. Co s tím - vyhodit, nebo čekat, nebo zřezat na tři očka a počkat až se vzpamatuje? jak zalévat když chceme strom zachránit a jak hnojit v nějaké rekonvalescenci?

Je to slivoň, fíkovník, a meruňka, ani jeden stromek jsme ještě neřezali, zatím jsme je nechali volně růst, tvarovat jsme chtěli napřesrok. Je divné že velice raná třešeň a raná broskvoň alespoň nasadili od posledního mrazu listy.

Dík moc za radu, 

Peter

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika