Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

No, je vidět že právě Vaše zkušenost je špatná... Netvrdím, že se to v Holovousích nestalo, zrovna na St. Julien je PPV dost špatně vidět, ale generalizovat to na celý sortiment tam uchovávaný mi přijde trochu nefér. To, co tam udržují, je sortiment registrovaný, event. některé odrůdy nové a zahraniční, a není v silách žádného množitele udržovat a množit vše, co je v oběhu- nevím, zda máte na mysli vše, co je v oběhu v ČR nebo EU, nebo dovozy ještě kdoví odkud. Zrovna u slivoní, jejichž sortiment se poslední dobou dost rozšířil, a to nepočítám všelijaké rádobykřížence, jejichž původ v tuzemsku určitě není a školkaři někdy přemnožili to co koupili venku- jako CAC materiál to lze.Jinak pokud vím, školkaři nakupují právě tam, jelikož u slivoní si často nedovolí riskovat a v schematech výroby je pravidelné testování na celou řadu viróz, v určených obdobích. Pokud jsem tam osobně něco kupoval, problémy s virózami jsem neměl, a neuváděl jsem, že je chci tstované na 5 viróz. Tím netvrdím, že se to nemohlo stát.

Jinak-z vlastní zkušenosti vím, že pokud materiál podchází z Holandska, není automatické, že byl vypěstován v Holandsku...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika