Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Nemám tak příznivou oblast, proto švestky doozrávají o týden až čtrnáct dní později.Ale z prvních letních švestek jsem nadšen, i když tak trochu postrádají aroma naších klasiků.

Herman už je v plné zralosti, a to je dost, že si dal na čas až po 20.7.Topfirst se letos vyvedl do krásy i chuti.Uplně se letos vytratily neduhy s předčasným dozráváním plodů, kdy červené plody předčasně propadly.Asi bylo celkově tepleji, chladné počasí v době před dozráním mu jinými roky nesvědčily.Možná je to taky zvýšeným hnojením ke kořenům a na list borem, hořčíkem,Wuxalem... no nevím, každopádně letos vivat.V plodnosti Topfirst letos nasadil pěkně, a v množství úrody bude letos hradit krátkodobý menší kvantitatívní výpadek Katinky.Takže jestliže se někomu nelíbí slovní obrat, když někdo řekne že odrůda může nahradit jinou odrůdu, tak mě se ten náhradní záskok letos od Topfirstu velice zamlouvá.

Zatímco Katinka už taky nabírá blankytnou modř, Herman už je celý v bordo.Pomaly se připojuje i Opál.Hned je svět veselejší, když si člověk nasadí modré brýle... jen tak dál.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika