Já jsem podobný problém řešil před několika dny. Normálně bych to vysekal u země křoviňákem nebo bych si na to silný křoviňák se silným chlapem sjednal (mě osobně po 100 m2 silně zahlušeného terénu už bolí v zádech). Jenže jsem dostal nabídku od traktoristy, který má k tomuto účelu nástavec a poměrně rychle a levně to sundal až u země (1300m2 za 30 minut i mezi stromy). Dřeviny to bralo až do 3 cm v průměru a něco jsem proto musel dostřihnout nebo doříznout. Byly to hlavně slivoně, moruše, pajasany a akáty. Plevel dosahoval asi do dvoumetrové výšky. Nevznikl mi skoro žádný odpad, protože je všechno rozsekáno na maličké kousky. Větší stromy jsme řezali dnes a snažili jsme se zase až u země. Ne vždycky to bylo možné. Někdo to pak řeší zatřením řezu neředěným glyfosfátem. Tím se zahubí i kořenové výmladky slivoní. Já to tak dělám jen u nemocných (šarkových) švestek. Ale tento pozemek bych chtěl už udržovat u země sekačkou nebo křoviňákem s železným nožem, bez chemických pomocníků.