Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Což vlastně i potvrzuje ten můj názor o kvalitní surovině...

Je to zase o vymezení pojmů. Co je to kvalitní surovina? Bavíme-li se o myrobalánech, tak ty já za kvalitní surovinu nepovažuji.  Cukru mají málo, aroma skoro žádné a vyšší podíl pecky. Jistě, opít se dá takovou pálenkou úplně stejně jako pravou slivovicí. Ale to mi přijde málo.
   Je to jako s medem. Každý včelař tvrdí, že řepkový med je stejně kvalitní jako ten lesní spadkový či akátový. Ale kdo je ochutná, ví své.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika