Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mluví ze mě pustá závist - závidím všem, co mají dobře vyzrálé durancie do kvasu. Ale na jídlo bych se bez té přeslazené šťávy kolem zarostlé pecky obešel. Chuť Hanity, Domácí, Gabrovské, Č. rodné, Tuleu gras, to je prostě jiná harmonie. Ale co člověk, to chuť.
   Na duranciích mi ještě vadí mimořádná náchylnost na monilii - tedy na plodech, ve dřevě vůbec. Taky nechápu, proč se durancie prodávají štěpované na myrobalánu, když pravokořené (zdá se mi) plodí dřív a neodnožují planými výmladky.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika