Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám založené obě databáze, ta původní se už asi neobnovuje, ale s novou by se mohly korektůry udělat, zvláště když autoři databáze jistě durancii evidentně ochutnali,a nemusí se tudíž opírat o jiné pochybné zdroje.Dle mého uvážení by nějaké aroma duranciim mohli přisoudit.

Dále si myslím, že se aroma durancií nevytrácí pestrou škálou pěstitelských poloh(hodí se i do vyšších,horších poloh), taky nečekám totální ztrátu chuťových receptorů všech kteří tvrdí ,že durancie žádné aromá nemá.Subjektívním chutím, náladám jedinců přisuzuji pramalý koeficient.

Velmi si vážím, že my zahrádkáři máme možnost nahlédnout do databáze, a najít informace o nových, starých odrůdach, je to záslužná činnost.Oceňuji přístup administrátorů, kteří jsou flexibilní při zjíštění nesrovnalostí, a snaží se jich napravit,co jich tam je.Jistě by tak postupovali na základě nalezení, oznámení jiných zjíštění.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika