Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Chytám se slov odborníků.No tak, když je ta čvestka, ideální palírenská odrůda,sladká a aromatická, poměrně výrazná, mnohem více než renglota i v horší poloze, tak to bude jedině dobře...tak ta nám tu chyběla,už jen na tebe jsme tu čekali.Co na tom, že zraje už v srpnu,a p ř e z r á v á až do řijna,spolem s Presentou, jak už poznamenali.Rozlezlá doba spotřeby nahrává konzumentovi,jako jsem já.Pokud i mne zklame, mám ji pouze na šesti větvích, tak to není mnoho.Naočkoval jsem před dvěma roky,kvěťáky už hojně nasadila... tak za pár měsíců uvidíme.

Radu jak urychlit plodnost přidám taky, nelekejte se.Pokud si chcete čvestky tkzv.vysedět,...vysaďte nový stromek na myrobalánu.Ale pokud nejste čekací týp, naočkujte materiál už na starší rozplozený stromek, ten vám plodnost přiblíží na cca 2-3 roky.Roste jak vrba, ani vyvazovat moc netřeba.To se dá... no né?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika