Mám doma rostlinu, kterou jsem přesazovala do většího květináče a hlína byla plná žlutých malinkatých vajíček-kuliček. Můžete mi prosím poradit co je to??Tuto květinu a aloe mám přímo pod záclonou a jednou jsem na zácloně našla asi 1mm malé černé housenky, nevím, jestli to má spolu něco společného nebo je to zas něco jiného.Děkuji
ja sem koupila moc krasny okrasny strom 1 rok kvetl krasne al 2 rok byl uschli a ja sem evedela co stim tak sem stromek viskubla ze zeme a v hline bylo plno malich zlutych kulicek a kdyz sem to zmackla tak to prasklo
Malá, kulatá,žlutá vajíčka budou zřejmě zbytky dlouhodobě působícího hnojiva např.Osmocote.Mají voskovou skořápku a uvnitř je tekutina.Původně tam bylo hnojivo, ale to se po čase spotřebuje.Jestli můžete, připojte foto.P
Jakmile prohrabu a najdu hned to sem střelím, ale jinak máte pravdu, je to takové malinké vajíčko, které když vezmete do ruky a praskne tak z něho je malinko vody nebo bílé tekutinky. Myslíte že to nejspíše hnojivo? Děkuji za info...