Dobrý večer, nedávno jsem žádala o radu ohledně pojmenování rostlin a dnes vás jako začátečník žádám o radu ohledně škůdce!!! Všechny rostliny, úplně všechny od rozchodníků, phlox, čechrav, šalvěje, po jehličnany a já nevím čeho všeho mi napadl škůdce. Je to taková malá, šedá nebo stříbrná můra a na rostlinách zanechává takové chomáčky. Nevím jestli jsem to popsala srozumitelně 
Divila jsem se že rostliny žloutnou a vypadají hrozně. Jako absolutně nezkušená jsem to přičítala přemokření, když tak dlouho a vydatně pršelo. Při bližším ohledání jsem se zděsila. Od 20-22:30h jsem stříkala všechny rostliny přípravkem BIO OL. Pomůže to??? Poradte mi prosím co dělat!!! Mám ty chomáčky něčím odstranit? Otrhat listy? U květů jsem to vyřešila tak, že jsem je prostě zlikvidovala, musím říc že se mi chtělo brečet, ale pro záchravu rostlinek udělám cokoliv! Nevím jestli je to u cypřišku /Lawsovův/ to samé, ale od středu úplně zrezavěl a čtyři stromky /nevím název/ rezavějí odspodu viz. foto. Ten malý stromeček jsem sázela nedávno. Na tisech jsem si zatím ničeho nevšimla, ale obávám se, že až si všimnu, bude už bít na poplach
Mám ještě spoustu otázek, ale myslím, že pro dnešek je toho až až!!!
Předem moc děkuji za rady, dobrou noc a na zbytek se optám zítra