Hryzec a pořád hryzec

host - 230.40 (?) 
27.4.2021 17:27

to nevim ale urcite budou okusovat koreny tak dlouho dokud se stromek nevyvrati uplne nebo z kmene zbyde jen ohlodany kul        60 cm hloubka na zapusteni pletiva je dostacujici plus 10cm nad povrcem do spodu zadne pletivo nedate  bedou tam koreny jedine na podzim vyryt stromky a dat do pletivovych kosu hryzec pletivo nepreleze     vasek5

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 33.3 (?), 27.4.2021 17:31
Moc Vám děkuji za radu.

host - 172.21 (?), 12.8.2021 19:53

Dobrý den, s hryzci jsme bojovali několik let a investovali do různých plašičů mnoho peněz, ale bezvýsledně. Bylo to zoufalé. Přišli jsme o jabloň, každý rok o třetinu až polovinu mrkve, celeru, pastináku, zelí, fazolek, brambor a v loňském roce dokonce i cibule. Řádili i ve skleníku na rajčatech a paprikách! Chtěli jsme s pěstováním skončit. Zmínil jsem se kamarádovi, který měl podobný problém a poradil mi expanzní přístroj. Jedá se o expanzní přístroj Kieferle Vole Trap PTB 875. Je na slepý náboj 9mm, který se vloží do chodby hryzce, má velice jemnou spoušť a hryzce usmrtí tlak plynů při výbuchu. Nevýhoda je poměrně vysoká cena, ale ze zoufalství jsme 1000,- Kč ještě investovali. Hned první den jsem nastražil past do chodby v záhonku a nemohl se dočkat druhého dne. Ráno přístroj spuštěn, náboj vystřelen! Opět jsem nabil munici a vložil do další chodby a opět s úspěchem. Takto jsem během jara "vystřelil" ještě 6 nábojů a bylo po hryzcích. Nemůžeme tomu uvěřit, veškerá kořenová zelenina je netknutá, v záhoncich žádné nory! Investice se vyplatila, doporučuji všem, kteří mají tento problém. Jenom je třeba dbát maximální bezpečnosti, je to střelná zbraň. I přesto, že je na slepé náboje, může být velice nebezpečná. Dbejte důsledně pokynů v návodu. S pozdravem Petr.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Napojení na novou kanalizaci20:57
Robotická sekačka na chalupu6.6.2025
Filtrace kohoutkové vody6.6.2025
Robotická sekačka na chalupu5.6.2025
Robotická sekačka na chalupu3.6.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz