Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Přesně to mě taky napadlo. Je s podivem, že diskutující vůbec ví, jak vypadá a jak chutná ovoce. To v obchodech je totiž zaručeně chemicky ošetřované po celý rok, takže jej pravděpodobně nejí. A to ze zahrady sežerou červi nebo hniloba, takže z něj taky nic nemá...

Vážně - provést jedno ošetření proti obaleči (pilatce, plísni, kadeřavosti, monilii,...) není nic, co by zanechalo stopy na něčím zdraví. Já sice postřiky proti hmyzím škůdcům neprovádím, ale racionálně chápu, že to ničí zdraví nepoškodí a vhodným výběrem a aplikací nezlikviduje ani predátory škůdců. Docela by mě zajímalo, jak diskutující pozná, že jsou v ovoci rezidua, a jak se to na něm projevuje. Nebo zda viděl, nebo aspoň slyšel, že má někdo zdravotní komplikace či si dokonce zkrátil život z důvodu konzumace ovoce ze zahrady s chemickým ošetřením (nebo alespoň z kupovaného ovoce).

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika