Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

milý Rosťo, jsou krmiva objemová, standardní, nadstandardní a krmiva prémiová. Domestikovaní predátoři jsou natolik inteligentní, že poznají přímou úměru mezi kvalitou poskytnutého žrádla a kvalitou výřadu provedeného u okénka do slepa.

Jen tuhle se se nechali trochu zmást, sousedka jim dala zbytky z makrely nebo uzenáče a oni jí jako žádost o další "prémii" donesli myšku před dvéře. Jejda to byl řev, sousedka totiž myši nemusí ani mrtvé, natož před svými dveřmi.

Ale vraťme se ke kuně. Vždy je potřeba mít na zahradě rovnováhu na jejímž vrcholu jsou predátoři. Pokud je predátor zdravý aktivní, je vše v pořádku.  Pokud chci udržet vyšší stav predátorů, tak v odbobí nedostatku potravy musím přikrmovat bez ohledu na to, jestli je domestikovaný nebo volně žijící (např i ježky). Nesmím však to s tím přikrmováním přehnat (tak, jak se to některým stává se zpěvným ptactvem). Kuna co loví slepice, kočka co "loví" zdravé ptáky chránící hnízdo,... se "musí " vyměnit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika