Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Již roky musím uklízet lejna po kuně, zejména z chodníků, kde je to velmi omezující. Jinak o ní ale v podstatě nevím, neboť pelech má v kůlně (ten jsem právě objevil) a do obývaného domu se naštěstí nedostává. I když zhruba před 4 lety se o to v noci pokoušela, ale já moc tvrdě nespal, tak se mi ji podařilo od započatého díla (vykousávání desky v podhledu sedlové střechy) odehnat a zdá se, že netrvalo.

Jak jsem psal, dnes ráno jsem náhodou objevil její pelech, který si udělala v kůlně v zadní části regálu s dřevěnými deskami, které léta nikdo nevytahoval. Našel jsem ji tak, že jsem při tiché kávě na ranní zahradě v blízkosti kůlny uslyšel periodicky se opakující zvuky podobné kručení v břiše, jako když něco špatného sníme. Popadl jsem baterku a v kůlně po zvuku objevil kunu. Byla vidět úzkou mezerou mezi deskami v regálu. Chvíli jsme se vzájemně pozorovali, pak ale kuna zmizela. S baterkou tam vzadu byl vidět hrozný bordel, pírka asi z hrdličky, pecky od švestek a kůže z ježka. A to jsem jistě neviděl všechno. Už se "těším" na úklid.

Teď jen nevím, zda si kuny nevšímat a nebo se ji pokusit odstranit. V tom by opravdu nebyl problém, mohu použít hned tři různé metody. Jen mám obavu, aby pak její uvolněné místo neobsadila kuna jiná, která by třeba začala dělat po zahradě ještě větší bordel.

Má tady někdo zkušenost s eliminací kuny? Co se dělat pak? Byl už definitivní klid a nebo to nic neřešilo?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika