Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

P.142.9 právě když prolézá chodby tak před sebou hlínu většinou tlačí. Proto většina pastí selhává z tohoto důvodu.

Delší náboje do Kieferle nedáte a navíc bych to ani z bezpečnostních důvodů nezkoušel.Normální doporučená nábojnice je naprosto dostatečná.

Kieferle právě tlačená hlína před sebou nevadí, naopak je přesně k tomu zkonstruován-hlína iniciuje spoušť pasti a proud plynů a tlaková vlna hlínu prorazí.Proto je tento druh pasti nejúčinnější.

Problém je pouze u chodeb, kdy do jednoho místa ústí z několika směrů a Vy máte jenom 1 past.Pak je to loterie a tam dochází nejčastěji k selhání.

P.50.43 -nápad utěsnit past do vrcholu krtince je dobrá myšlenka, měla by teoreticky problém s vícero chodbami vyřešit.Se silnější nábojnicí si nejsem jist, co to s pastí při výbuchu provede, už takhle nacházívám Kieferle tlakovou vlnou odhozenou o pěkný kus dozadu v chodbě.

Vzhledem k tomu, že vaše past je Kieferle téměř dokonale okopírovaný s několika kosmetickými změnami a dokonce v návodu na svých stránkách doslova kopírujete text návodu u Kieferle, je dost vysoká pravděpodobnost, že se osobně setkáte s právníky této firmy u soudu.Kdyby alespoň cena nebyla stejná...

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika